olen terve. LEGODILDO.

No ei sentään, haista peilikuva paska. Olen hyväksikäyttäjä, mutta ne munistaan irronneet nassikat halusivat sitä. Missä sinä olet, minun ihana tampooni? Oletko taas pyllyssä? Miten minä nyt löydän sinut…Voi voi… Reino senkin spermaämpäri, nuole reikääni ja anna muidenkin osallistua. Mutta oh, ovikello soi, sehän onkin se joku tyyppi, joka kiertää esittelemässä penistään ihmisille. Tule vaan menoon mukaan, laittakaa perse kärsimään. Onneksi minulla on kesätyöntekijä kaupungilta joka siivoaa kaikki eritteet kämpästä, ja jokaisesta reiästä, kielellään.

Löysin ihanan uskonnon. Herramme Mestari Jorma kertoo ihania tarinoita hänen siemennyksistään. Olen nykyään hänen tottelevainen orjansa. Appelsiini. Solujuttu. Vitun AIDS, olispa mulla se. Perkele ku oon yrittäny saada sitä ihanaa tautia, mutta vitun heinähemmot ei vaan voi tartuttaa sitä muhun. 80-luvulla näin kaukaa kortsupaketin, mutta kiersin sen kaukaa. Tämä urpo nielee kaiken, tule kokeilemaan kavereiden kanssa. En pysty maksamaan paljoa, mutta annan mitä löytyy. Toivottavasti sukulaiseni eivät löydä tätä intiimiä blogiani. Tosin rakastan äitiäni niin usein kuin mahdollista. Olen myös hyvä isiäiti lapsilleni kun heidän äiti-isi on kotimaassaan Ruotsissa suunnitelemassa sisustushommia muille homppeleille. Luotan hänen uskollisuuteen vaikka hänen kasvonsa ovat spermantäyteiset. Ne ovat vain taivaallisia Enkeleiden siemeniä.

Keltainen, keltainen, keltainen. Toukokuu. Uh-oh liima vaikuttaa, kun vetää viikon putkeen pienessä muovikassissa. Nyt aion kuohia koirani, puremalla susikoiralta säkit irti. Saksalainen teletappi, nyt achtung. Valot sammuu jesse, pilkku juttu muovikassi. Susikoira on keltainen ja lentää taivaalla valo. Vihreä batman puree punaista. Olohuone Ilmestyskirja. Stereopylly. Suomen pisin sanajuttuhommaseikka on: Epäjärjestelmällistyttämättömyydelläänsäkäänköhäntiistaiseinätapettiautokorjaamojuttukolmivaihekilowattituntimittariasteikko. Hei, olen Urpå.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 1